Skip to Content

Postkassetrim

Vi synes det er viktig med lavterskeltilbud for alle som ønsker å komme seg ut og bli mer kjendt med dei fantastiske perlene som ligger i nærmiljøet vårt.  

Fysak-turer for barn opp til 13 år 

For barn opp til 13 år har vi klippekort med 8 turmål som er i områdene Geiteryggen, Sudndalen, Hovet og Hol.  Alle fysak-turene har som regel en aktivitet/hyggefaktor. Klippekortet og deltakelse er gratis. 

Ønsker du å samle turer, kan klippekort skrivet ut. 
Det kan lastes ned her: Klippekort FYSAK-turer 2023
Og her finner du tur-brosjyren som hører til FYSAK-turene 2023: Brosjyre FYSAK-turer 2023
 

Det blir trekning av premier blant barna som har deltatt på alle turene og levert inn klippekortet innen fristen, som er hovedsakelig etter høstferien hvert år. 

Postkassetrimmen via app 

Vi har aktivert toppturene i Hol idrettslag på postkassetrimmen. Trimmen heter Hol IL toppturer. Du må laste ned appen fra enten App Store eller Google Play, om du vil være med å samle turer. Appen er gratis og du må registrere deg med navn og e-postadresse. 

Last ned Appen her!

Appen ser slik ut:

Varighet på trimmen er fra 1. januar til 31. desember. 

 

Mål og premiering er ved gjennomførte 10 turer, da er du med i trekningen av 1 flott hovedpremie. Gjelder kun for de som er registrert i appen og som er medlem av Hol idrettslag. 

Noen av turene har flere alternative ruter og det er opp til deg å velge den ruta du har lyst til å gå. Turene er nå tilgjengelig hele året og du har mulighet for å velge om du vil gå, bruke truger eller benytte ski. Vi minner om at du må tenke på egen sikkerhet med tanke på vær, føre, bekker og snøforhold. Du må vise hensyn til dyr på beite og andre ville dyr når du er ute i naturen. Er du i følge med hund, hold hunden i bånd. 

Vi ønsker deg en god tur og er det noe du lurer på, eller ønsker å gi tilbakemelding på, så send en melding til Hol idrettslag. Vi oppfordrer til at det tas mange flotte bilder i appen. 

Turkassene som fortsatt henger ute, blir fortløpende fjernet da det kun er Postkassetrimmen via app som skal benyttes. 

Vi har valgt å fjerne Hivjufossen som et turalternativ. Årsak til det er at rovfugler ikke får til hekking i området på grunn av mye turtrafikk. Håper på forståelse for det. 

Topper som er med: Brenthovd, Odnakk, Brynuten, Oseberget, Einsetnuten, Birgitstølen, Kalveskallen, Lordehytta, Ruetoppen, Urevassnuten og Belvatnet (der stien møter vannet).

 

Ønsker dere alle en riktig god tur.